Papiervernietiging

Mobiele papiervernietiging: snel en makkelijk

Wilt u uw papiervernietiging op betrouwbare en voordelige wijze geregeld hebben? Papiervernietigen.nl is een betrouwbare en effectieve partner met jarenlange ervaring. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een rolcontainer voor papierinzameling op uw kantoor heeft staan, waar in Nederland u ook gevestigd bent.

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht de administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Na die periode kunt u uw overbodige archief vernietigen. Daarvoor wilt u natuurlijk een betrouwbare partner inschakelen voor het vernietigen van uw vertrouwelijke archief. Veilig vernietigen met de service van Papiervernietigen.nl biedt daar een goede oplossing voor. Met onze werkwijze van mobiele papiervernietiging voor de deur en ons gecertificeerd personeel heeft u de garantie dat de papiervernietiging altijd betrouwbaar verloopt.

  • Papiervernietiging bij u voor de deur

  • Scherpe tarieven

  • 100% betrouwbaar vernietigd

  • Service in heel Nederland

  • Eénmalige of periodieke papiervernietiging

  • Vernietigd papier wordt 100% gerecycled

Papiervernietiging voor uw deur?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel direct naar 088 – 08 09 030.

Offerte

Duurzame papiervernietiging

Duurzame papiervernietiging

Indien u Papiervernietigen.nl inschakelt voor de vernietiging van uw vertrouwd papier, dan komt onze papiervernietigingswagen bij u voor de deur op de overeengekomen tijd. Bij Papiervernietigen.nl kunt u uw archief los aanbieden in dozen, maar ook in onze rolcontainers. Middels het “lift-push-unlock-systeem” worden de rolcontainers vervolgens geleegd in de papiervernietigingswagen. Met dit systeem wordt de rolcontainer pas op grote hoogte mechanisch geopend. Zo kan niemand uw papieren in handen krijgen. Zelfs onze chauffeurs niet. De aanwezigheid van nietjes of paperclips op het te vernietigen papier is geen probleem. Na het papier vernietigen krijgt u van de chauffeur een certificaat overhandigd.

Oud papier is als materiaal goed te hergebruiken. Papiervernietigen.nl recyclet 100% van het aangeboden papier. Papiervernietigen.nl is bovendien in het bezit van verschillende milieucertificaten. Het vertrouwde papier wordt bij ons dus duurzaam vernietigd.

Via aparte rolcontainers en kliko’s zorgt Papiervernietigen.nl ervoor dat inzameling van papier bij bedrijven in Nederland zo optimaal mogelijk gebeurt. Indien u kiest voor structurele archiefvernietiging, voeren wij een afvalscan uit om aan de hand daarvan de inzameling te optimaliseren. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, budget en de gestelde milieu-eisen.

Betrouwbare papiervernietiging

Papiervernietigen.nl is de betrouwbaarste en veiligste papiervernietiger van Nederland. Aan de hand van onze lidmaatschappen en toetsing garanderen wij integriteit en vertrouwen bij de papiervernietiging. Als lid van de NAID (National Association for Information Destruction) heeft Papiervernietigen.nl de zekerheid dat uw administratie en documenten zorgvuldig vernietigd worden.

Onze chauffeurs zijn tevens getoetst aan de eisen voor een PES-verklaring. Deze Pre-Employment Screening is voor functies die als integriteitgevoelig worden bestempeld en staat garant voor integriteit en juistheid van diploma’s en referenties. In combinatie met de modernste vrachtauto’s die uw vertrouwd papier voor de deur vernietigen verzekeren we u ervan dat uw papier bij ons in handen is van integere specialisten. Na de papiervernietiging overhandigt onze chauffeur u een vernietigingscertificaat.

Wilt u een rolcontainer bestellen of een afspraak maken? Of wilt u extra informatie over onze service en kosten?
Neem dan contact op via 088 – 08 09 030 of via het contactformulier.

Contact