Archief vernietigen

Wilt u uw archief vernietigen? Dan kan dit best wat hoofdbrekens geven. Ten eerste moet u zichzelf ervan overtuigen dat de wettelijke bewaringstermijn van uw archiefstukken verstreken is. Ten tweede moet u ervoor zorgen dat uw documenten met gevoelige informatie op een veilige manier worden afgevoerd. En met veilig bedoelen we vooral dat de stukken niet door onbevoegden kunnen worden ingezien. Kwaadwillende personen zouden hier immers misbruik van kunnen maken en dit kan hele vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf. De beste optie is daarom meestal om het papier te vernietigen. Bij een kleine hoeveelheid van zulke documenten kunt u ze zelf handmatig in de papierversnipperaar doen. Heeft u echter grote hoeveelheden vertrouwelijke documenten die u wilt laten vernietigen? Dan kunt u ons inschakelen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het vernietigen en afvoeren van documenten met vertrouwelijke informatie.

Onze unieke werkwijze

Er zijn verschillende bedrijven die zich richten op het vernietigen van vertrouwelijke documenten. Toch kunnen wij u ervan verzekeren dat onze werkwijze uniek is en daarom ook 100% betrouwbaar. Hieronder vindt u de belangrijkste kenmerken van onze werkwijze.

  • Wij zijn volledig gecertificeerd voor archief vernietigen
  • Wij vernietigen het archief bij u op locatie
  • Wij selecteren en screenen al onze chauffeurs
  • U kunt onze gesloten papiercontainers gebruiken

Wij zijn volledig gecertificeerd voor archief vernietigen

Als klant wilt u de zekerheid hebben dat uw vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgevoerd. Als dit niet gebeurt zou dit immers grote gevolgen kunnen hebben voor u, uw bedrijf en wellicht zelfs uw personeel. Gelukkig beschikken wij over alle benodigde certificaten, verklaringen en kwaliteitskeurmerken. Een voorbeeld hiervan is ons lidmaatschap van de National Association for Information Destruction. Onze certificering biedt u de garantie dat wij onze werkzaamheden precies volgens de regels uitvoeren.

Wij vernietigen het archief bij u op locatie

Om optimale veiligheid te kunnen garanderen vinden wij het belangrijk dat u betrokken wordt bij het vernietigingsproces. Concreet houdt dit in dat onze chauffeur op sommige locaties met een vrachtwagen bij u langskomt om onder uw toeziend oog het archief te vernietigen. Na afloop ontvangt u van onze chauffeur een vernietigingscertificaat. Omdat u het vernietigingsproces van a tot z meemaakt hoeft u de controle niet uit handen te geven.

Wij selecteren en screenen al onze chauffeurs

Onze chauffeur verrichten verantwoordelijk werk en het is daarom van het grootste belang dat u hen kunt vertrouwen. Wij hanteren daarom strenge selectiemethoden en onderwerpen onze chauffeurs aan een Pre-Employment Screening. Bij deze screening gaan we onder meer de opgegeven referenties na en checken we de authenticiteit van hun diploma’s. De chauffeur die bij u voorrijdt is dus gegarandeerd betrouwbaar en u kunt uw archief dan ook met een gerust hart aan hen overdragen.

U kunt onze gesloten papiercontainers gebruiken

Wilt u dat wij op korte termijn uw archief vernietigen? Dat kan. Indien gewenst kan onze chauffeur al binnen 24 uur bij u voor de deur staan. U kunt uw vertrouwelijke documenten, inclusief paperclips en nietjes aanbieden in dozen. Maar in verband met de veiligheid raden we aan om een gesloten rolcontainer te gebruiken. Zo kunnen uw documenten na het weggooien niet meer door iemand anders gelezen worden. U heeft de keuze uit containers met inhoudsmaten die variëren van 140 tot en met 660 liter.

Wij gebruiken een lift-push-unlock systeem

Als u gebruik maakt van onze gesloten container weet u zeker dat zelfs de chauffeur de documenten niet meer onder ogen krijgt. Dit is te danken aan het lift-push-unlock systeem in onze vrachtwagen. De container wordt hierbij zonder tussenkomst van mensen opgetild en ontsloten. De inhoud valt in het laadruim en wordt direct vernietigd.

Vrijblijvend een offerte ontvangen voor archief vernietigen

Wilt u dat wij uw archief vernietigen, wilt u meer informatie of bent u vooral benieuwd naar onze prijzen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons dan laten weten wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld eenmalig of juist vaker uw archief vernietigen. Ook horen we graag hoe omvangrijk het te vernietigen archief is. Op basis daarvan kunnen wij u namelijk geheel vrijblijvend een offerte toe sturen. U kunt ons telefonisch bereiken op het volgende nummer: 088 – 08 09 030. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in op onze website.

Vraag een offerte aan

Uw archief betrouwbaar vernietigd?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel direct naar
088 – 08 09 030.

Offerte aanvragen