Archiefvernietiging

Uw archiefvernietiging goed geregeld

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele archiefvernietiging? Een goed idee, want zo’n bedrijf kan u veel werk uit handen nemen. Als u een kleine hoeveelheid documenten hebt kunt u dit zelf nog wel versnipperen. Maar het versnipperen van grote hoeveelheden vertrouwelijke documenten is omslachtig en onbegonnen werk.

 

U heeft waarschijnlijk wel iets belangrijkers te doen dan archiefvernietiging. Daar komt nog bij dat u nooit helemaal uit kunt sluiten dat uw documenten door onbevoegde personen worden gelezen. Daarom kunt u beter een bedrijf inhuren om dit voor u te doen. Zorg echter wel dat u de juiste keuze maakt. Voor archiefvernietiging gelden namelijk veel regels. Deze regels zijn noodzakelijk om de veiligheid van uw vertrouwelijke documenten te kunnen garanderen. Het is dus heel belangrijk dat het door u gekozen bedrijf deze regels naleeft.

 

Maar hoe weet u nu eigenlijk of een bedrijf dit doet? Het belangrijkste is dat het door u gekozen bedrijf in het bezit is van alle benodigde certificeringen, verklaringen en keurmerken voor archiefvernietiging. Kiest u voor ons? Dan weet u zeker dat het goed zit. Wij zijn beschikken over alle benodigde certificeringen. Zo zijn wij onder meer lid van de Association For Information Destruction. Dit belangrijke lidmaatschap biedt u de zekerheid dat wij de richtlijnen voor archiefvernietiging serieus nemen en alle regels naleven.

Hoe gaan wij te werk bij archiefvernietiging?

Wij begrijpen dat u al uw vertrouwelijke informatie liever niet uit het oog verliest. En dankzij onze werkwijze voor archiefvernietiging hoeft dit ook niet altijd. Onze chauffeur komt op veel locaties in Nederland namelijk met een vrachtwagen bij uw bedrijf langs om het papier bij u voor de deur te vernietigen. U kunt uw archief in dozen aanleveren of gebruikmaken van onze speciale rolcontainers. De nietjes en paperclips kunt u gewoon laten zitten. Heeft u geen tijd om de dozen of containers naar de begane grond te brengen? Geen enkel probleem. Onze gecertificeerde chauffeur neemt u dit werk graag uit handen. Wanneer wij het vernietigen uw deur uitvoeren kunt u zelf toekijken hoe uw archief wordt vernietigd en ontvangt u na afloop een vernietigingsbewijs.

Onze chauffeurs zijn door en door betrouwbaar

Het is natuurlijk niet niks om uw vertrouwelijke documenten aan een vreemde te geven. Daarom zorgen wij ervoor dat u onze chauffeurs voor 100% kunt vertrouwen. We maken gebruik van een strenge selectieprocedure en we screenen onze kandidaten. Deze screening bestaat onder meer uit een integriteitsonderzoek en een Pre-Employment check. Dit betekent dat wij de referenties van onze kandidaten nagaan en hun diploma’s checken. Zo weten we zeker dat we voor hen in kunnen staan.

Wij gebruiken een waterdicht lift-push-unlock systeem

We noemden eerder al de mogelijkheid om uw archief in dozen aan te bieden. Toch raden we aan om uw documenten in onze gesloten rolcontainers onder te brengen. Deze containers kunnen niet geopend worden. Zo zijn ze veilig vanaf het moment dat u ze erin stopt tot het moment waarop ze worden vernietigd. Wij kunnen deze containers in verschillende inhoudsmaten leveren, van een kleine 140 liter tot wel 660 liter. Het bijzondere aan deze containers is dat er na het weggooien van de documenten geen mensenhanden meer aan te pas komen. De containers worden met behulp van een lift-push-unlock systeem door de vrachtwagen opgetild en in het laadruim leeggegooid. Aldaar wordt het papier direct vernietigd. Deze methode voor archiefvernietiging is zeer veilig en nagenoeg waterdicht.

Wat kost archiefvernietiging?

Bent u benieuwd naar de kosten van archiefvernietiging? De belangrijkste kostenbepalende factoren zijn de omvang van uw archief en de regelmaat waarmee wij langs komen. Hoe groter het archief, hoe meer werk dit met zich meebrengt. Ook de regelmaat waarmee u van onze diensten gebruik wilt maken speelt mee. Dit wil overigens niet zeggen dat wij niet eenmalig bij u langs kunnen komen voor archiefvernietiging. Wil u concrete prijzen ontvangen? Geef dan uw wensen aan ons door zodat wij u gratis en vrijblijvend een offerte toe kunnen sturen.

Onze contactgegevens

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u dat wij bij u langs komen voor archiefvernietiging? Wij komen graag met u in contact. U kunt ons bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer 088 – 08 09 030. U kunt uiteraard ook het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.