Mobiele papiervernietiging

Mobiele papiervernietiging: snel en makkelijk

In elke kantooromgeving in Nederland wordt dagelijks vertrouwelijk papier geproduceerd. Veel van deze vertrouwde documenten belanden in het archief. Eens in de zoveel jaar bent u dan genoodzaakt om uw archief te vernietigen. Vaak gaat het hier om informatie die absoluut niet door anderen gezien mag worden. Papiervernietigen.nl helpt u bij het vernietigen van deze documenten. Bij onze dienst ‘mobiele papiervernietiging’ nemen wij uw vertrouwelijke informatie niet mee, maar vernietigen het gewoon voor uw deur.

 

Mobiele papiervernietiging met de service van Papiervernietigen.nl gebeurt in een groot deel van Nederland. Wij zorgen er wel in heel Nederland voor dat u binnen 24 uur een rolcontainer tot uw beschikking heeft.  Dankzij ons grote assortiment aan rolcontainers en securityboxen hebben wij een oplossing voor iedere hoeveelheid vertrouwelijk papier. Met slechts een telefoontje kunt u snel en gemakkelijk een afspraak maken voor mobiele papiervernietiging.

  • Mobiele papiervernietiging bij u voor de deur

  • Scherpe tarieven

  • 100% betrouwbaar vernietigd

  • Service in heel Nederland

  • Eénmalige of periodieke mobiele papiervernietiging

  • Inzameling vanaf de verdieping

Mobiele papier-vernietiging voor uw deur?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel direct naar 088 – 08 09 030.

Offerte

De voordelen van mobiel papiervernietigen

Ruimste aanbod inzamelmiddelen

U kunt uw archief aanbieden in dozen, maar een van onze rolcontainers biedt een extra garantie op veiligheid. Papiervernietigen.nl heeft het grootste aanbod inzamelmiddelen voor mobiele papiervernietiging. U kunt kiezen uit meerdere maten rolcontainers voor papiervernietiging en tussen open of gesloten rolcontainers, gemaakt van kunststof of aluminium. Onze vrachtwagens voor mobiele papiervernietiging legen de afsluitbare papiercontainers middels een zogenaamd 'lift-push-unlock systeem.' Zelfs tijdens de lediging krijgt onze chauffeur uw vertrouwelijk papier niet in handen.

Mobiele papiervernietiging

Papiervernietigen.nl vernietigt met de mobiele papiervernietigingsdienst uw papier direct voor uw deur. U kunt er zelfs voor kiezen om onze chauffeurs het vertrouwelijke papier vanaf de verdieping te laten inzamelen. Zo heeft u helemaal geen omkijken meer naar de papiervernietiging. De meest effectieve manier van papiervernietiging is wanneer u uw vertrouwelijke papieren of documenten aanbiedt in dozen of inzamelmiddelen van Papiervernietigen.nl. De aanwezigheid van nietjes of paperclips is geen probleem. U hoeft zich nergens druk over te maken, u maakt een afspraak en wij doen de rest.

Scherpste tarieven van Nederland

Door onze omvang, expertise en efficiëntie zijn wij de voordeligste service voor papiervernietiging in Nederland. De uiteindelijke kosten voor de papiervernietiging hangen af van een aantal factoren. Hoe vaak wilt u uw papier vernietigen? Hoe groot is uw archief? De makkelijkste manier om tot een inschatting van de prijs te komen is door telefonisch contact op te nemen. U kunt kiezen uit verschillende rolcontainers waar steeds een andere hoeveelheid papier in kan. Voor welke service u ook kiest, papiervernietiging bij Papiervernietigen.nl is altijd de voordeligste.

Mobiele papiervernietiging: 100% betrouwbaar

U kunt uw archief aanbieden in dozen, maar een van onze rolcontainers is een extra garantie op veiligheid.  Papiervernietigen.nl neemt uw vertrouwelijke informatie niet mee. Het papier vernietigen gebeurt gewoon bij u voor de deur. Na de archiefvernietiging zullen wij de papiersnippers geheel recyclen. Op deze mobiele wijze van vernietigen heeft u toezicht op het gehele vernietigingsproces. Het vernietigingscertificaat dat u naderhand van onze chauffeur overhandigd krijgt, geeft u de garantie dat het vertrouwelijk papier vernietigd is. Mobiele papiervernietiging geeft u daardoor extra zekerheid.

Duurzame papiervernietiging

Wilt u een rolcontainer bestellen of een afspraak maken? Of wilt u extra informatie over onze service en kosten?
Neem dan contact op via 088 – 08 09 030 of via het contactformulier.

Contact