Papier ophalen

Papier ophalen en vernietigen

Wilt u dat wij uw papier ophalen en vernietigen? Wij zijn u graag van dienst. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke documenten. Natuurlijk zijn er meer bedrijven die deze dienst aanbieden. Toch weten wij ons te onderscheiden omdat onze unieke werkwijze wordt gekenmerkt door de volgende zaken:

  • Er wordt exact volgens de regels gewerkt

  • Papieren vernietigen we op veel locaties bij u voor de deur

  • Wij hanteren een selectieprocedure voor onze chauffeurs

  • U kunt onze gesloten papiercontainers gebruiken

  • Dankzij het lift-push-unlock systeem zijn uw documenten veilig

Wij werken exact volgens de regels

Eens in de zoveel tijd wilt u ruimte maken in uw archief en moeten oude documenten afgevoerd en vernietigd worden. Bij kleine hoeveelheden papier kunt u dit zelf. Gaat het daarentegen om grote hoeveelheden vertrouwelijke documenten? Dan is dit een tijdrovende klus. En waarschijnlijk heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan één voor éen papieren in de versnippermachine te schuiven. Dan wilt u natuurlijk graag dat een betrouwbare partner dit werk van u overneemt. En met betrouwbaar bedoelen we in de eerste plaats een bedrijf dat werkt volgens de regels. Er zijn namelijk nogal wat regels wanneer het aankomt op de vernietiging van vertrouwelijke gegevens. En dat is maar goed ook. Als een bedrijf deze regels naleeft weet u namelijk dat het goed zit. Dit geldt natuurlijk ook voor ons bedrijf. Hoe wij dit kunnen garanderen? Wij beschikken over alle benodigde certificaten, keurmerken en verklaringen.

 

Wij vernietigen de papieren bij u voor de deur

Uw papier ophalen en vervolgens meenemen om te kunnen vernietigen? Dat kunnen we doen. Vindt u het belangrijk om te weten wat er met uw documenten gebeurt? Op veel locaties komen wij daarom met onze vrachtwagen bij u langs om het papier ter plekke te vernietigen. Zo kunt u getuige zijn van het gehele proces. Na afloop ontvangt u van ons een certificaat als bewijs van de vernietiging.

 

Wij hanteren een selectieprocedure voor onze chauffeurs

De chauffeurs die onze vrachtwagens besturen en de papiervernietiging uitvoeren moeten natuurlijk voor 100% betrouwbaar zijn. In de eerste plaats voor u zodat u uw kostbare gegevens met een gerust hart uit handen kunt geven. In de tweede plaats voor ons, zodat wij u deze betrouwbaarheid ook echt kunnen garanderen. We hanteren daarom een strenge selectieprocedure voor onze kandidaat-chauffeurs. We doen een integriteitsonderzoek en we onderwerpen hen aan een Pre-Employment Screening. Dit houdt onder meer in dat we de referenties van de kandidaat nagaan en de opgegeven diploma’s op echtheid controleren.

 

U kunt onze gesloten papiercontainers gebruiken

Wilt u dat wij uw papier ophalen? Laat het ons weten en wij komen binnen 24 uur bij u langs. U kunt uw documenten aanbieden in dozen maar een gesloten rolcontainer is veiliger. Wij kunnen u voorzien van een dergelijke container. Het grote voordeel van zo’n container is dat hij door niemand geopend kan worden. Zo zijn uw papieren vanaf het moment van weggooien veilig tot en met de vernietiging. En u hoeft eventuele nietjes of paperclips niet eens te verwijderen. Wij hebben containers met verschillende inhoudsmaten tussen de 140 en 660 liter.

 

Dankzij het lift-push-unlock systeem zijn uw documenten veilig

Een ander voordeel van onze container is dat hij mooi aansluit op het lift-push-unlock systeem van onze vrachtwagen. Bij dit systeem wordt de gesloten container door de vrachtwagen opgetild en in het laadruim geleegd. Daar worden de documenten onmiddellijk vernietigd. Er komen dus helemaal geen mensenhanden meer aan te pas. Deze vrachtwagen kan in grote delen van Nederland bij u voor de deur komen. Een veiliger methode voor papier ophalen en vernietigen bestaat niet.

 

Wat kost papier ophalen en vernietigen?

De tarieven voor papier ophalen en vernietigen worden bepaald door twee factoren. In de eerste plaats de hoeveelheid papieren die u wilt laten vernietigen. In de tweede plaats speelt mee hoe vaak u van onze diensten gebruik wilt maken. Wij kunnen eenmalig bij u langskomen maar ook regelmatig uw vertrouwelijke documenten vernietigen. Wilt u weten hoeveel het vernietigen van uw papieren kost? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave.

 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u dat wij uw papier ophalen en vernietigen? Of heeft u wellicht vragen over onze werkwijze? Wij komen graag met u in contact. U kunt ons bellen op nummer 088 – 08 09 030. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in op onze website. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.