Papier vernietigen

Op professionele wijze uw papier vernietigen

Wilt u papier vernietigen maar bevatten veel documenten vertrouwelijke gegevens? Neem dan contact met ons op. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het op professionele wijze vernietigen en afvoeren van documenten met vertrouwelijke gegevens. Wilt u weten waarom juist wij de ideale partner zijn voor uw papiervernietiging? Lees het hieronder:

  • Wij zijn gecertificeerd en werken volgens de regels

  • U kunt getuige zijn van het papier vernietigen

  • Wij gebruiken een strenge selectiemethode voor onze chauffeurs

  • Onze gesloten papiercontainers zijn zeer veilig

  • Geen tussenkomst van mensen dankzij het lift-push-unlock systeem

Wij zijn gecertificeerd en werken volgens de regels

Papieren met vertrouwelijke informatie gooit u liever niet zonder meer weg. Toch moeten ze eens in de zoveel tijd vernietigd worden om ruimte te maken. Een paar documenten kunt u natuurlijk zelf wel in de versnippermachine schuiven. Gaat het om veel documenten? Dan kunt u het papier vernietigen beter aan ons overlaten. U heeft immers wel wat belangrijkers te doen en wij beschikken over alle certificaten, verklaringen en keurmerken die nodig zijn om dit werk goed uit te kunnen voeren. Zo zijn wij bijvoorbeeld lid van de Association For Information Destruction. Voor u betekent dit dat wij precies weten welke regels er zijn met betrekking tot het vernietigen en afvoeren van vertrouwelijke documenten. Ook tonen wij hiermee aan dat wij deze regels strikt naleven. U kunt er dus van op aan dat wij de klus op de juiste manier kunnen zullen klaren.

U kunt getuige zijn van het papier vernietigen

Veel bedrijven halen uw vertrouwelijke documenten op om ze elders te vernietigen. Om de veiligheid van uw gegevens te kunnen garanderen moeten er zo min mogelijk stappen zitten tussen het weggooien en het vernietigen. In grote delen van Nederland is het mogelijk dat wij met onze speciale vrachtwagen naar u toe komen om uw documenten bij u voor de deur te vernietigen. Zo kunt u met eigen ogen zien hoe uw documenten worden vernietigd. Bovendien overhandigd onze chauffeur u na afloop een certificaat als bewijs van de vernietiging.

Wij gebruiken een strenge selectiemethode voor onze chauffeurs

Het is logisch dat u uw papieren niet aan de eerste de beste wildvreemde chauffeur mee wilt geven. En dat hoeft ook niet. Wij verzekeren ons er namelijk van dat onze chauffeurs door en door betrouwbaar zijn. Dit doen wij door hen een strenge selectieprocedure te laten doorlopen. Ook doen we een integriteitsonderzoek en een Pre-Employment Screening. Dit betekent dat we bijvoorbeeld hun diploma’s op echtheid controleren en hun referenties nagaan.

Onze gesloten papiercontainers zijn zeer veilig

Wilt u met ons in zee? Dan kunnen wij al binnen 24 uur bij u op de stoep staan. U kunt uw documenten in dozen aanbieden of gebruik maken van onze gesloten rolcontainers. Deze rolcontainers zijn overigens wel de meeste veilige optie. Zo weet u tenminste zeker dat de documenten na het weggooien door niemand meer kunnen worden bekeken. En ook handig om te weten: u hoeft paperclips en nietjes niet te verwijderen. Onze papiercontainers zijn beschikbaar in verschillende inhoudsmaten. Van 140 liter tot maar liefst 660 liter.

Geen tussenkomst van mensen dankzij het lift-push-unlock systeem

Een andere reden om voor onze gesloten container te kiezen is het feit dat hij naadloos aansluit op het lift-push-unlock systeem van onze vrachtwagens. Bij dit systeem wordt de container in gesloten toestand door de vrachtwagen opgetild. Vervolgens wordt de container in het laadruim geleegd. Eenmaal daar worden de documenten direct vernietigd, zonder tussenkomst van mensen. Heel veilig dus.

Kostenbepalende factoren bij papier vernietigen

Onze tarieven worden bepaald door twee factoren. Ten eerste de hoeveelheid papieren die u wilt laten vernietigen. Ten tweede of u eenmalig of vaker van onze diensten gebruik wilt maken. Wilt u definitieve prijzen van ons ontvangen? Neem dan snel contact met ons op zodat wij u gratis en vrijblijvend een offerte toe kunnen sturen.

Meer weten over papier vernietigen?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor papier vernietigen of heeft u vragen over de manier waarop wij te werk gaan? Wij komen graag met u in contact zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer 088 – 08 09 030. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. Ook kunt u natuurlijk direct een offerte aanvragen.