Papier vernietigen voor de deur

In elke kantooromgeving in Nederland wordt dagelijks vertrouwelijk papier geproduceerd. Veel van deze vertrouwde documenten belanden in het archief. Eens in de zoveel jaar bent u genoodzaakt om uw archief te vernietigen. Vaak gaat het hier om informatie die absoluut niet door anderen gezien mag worden. Papiervernietigen.nl helpt u bij het vernietigen van deze documenten. En wij nemen uw vertrouwelijke informatie niet mee, maar vernietigen het direct voor uw deur!

Het voor de deur vernietigen van uw archief doen wij in een groot deel van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een rolcontainer tot uw beschikking heeft.  Dankzij ons grote assortiment aan rolcontainers en securityboxen hebben wij een oplossing voor iedere hoeveelheid vertrouwelijk papier. Met slechts een telefoontje kunt u snel en gemakkelijk een afspraak maken voor mobiele papiervernietiging.

Containers en dozen

U kunt uw archief aanbieden in dozen, maar een van onze rolcontainers is een extra garantie op veiligheid.  Papiervernietigen.nl neemt uw vertrouwelijke informatie niet mee. Het papier vernietigen gebeurt gewoon bij u voor de deur. U hoeft uw container niet eens aan de straat te zetten. Indien gewenst halen onze chauffeurs het vertrouwelijke papier vanaf de verdieping op. Op deze mobiele wijze van vernietigen heeft u toezicht op het gehele vernietigingsproces. Het vernietigingscertificaat dat u naderhand van onze chauffeur overhandigd krijgt, geeft u de garantie dat het vertrouwelijk papier vernietigd is. Na de archiefvernietiging worden de papiersnippers geheel gerecycled.

Eenmalig of met abonnement

Of u nu eenmalig papieren wilt laten vernietigen of op regelmatige basis, bij Papiervernietigen.nl bent u aan het juiste adres. Wij komen een keer bij u langs om uw archief te vernietigen, of op reguliere basis. Wij leveren een container die, indien gewenst, voorzien is van een slot. Zo kan er niemand bij de vertrouwelijk documenten. Onze vrachtwagens voor legen de afsluitbare papiercontainers middels een zogenaamd ‘lift-push-unlock systeem.’ Zelfs tijdens de lediging krijgt onze chauffeur uw vertrouwelijk papier niet in handen.

Papiervernietiging voor de deur

Archiefvernietiging

Papiervernietiging

Certificering

Net als u willen wij er zeker van zijn dat het archief vernietigen uiterst betrouwbaar verloopt. Om die reden hebben wij diverse certificeringen, verklaringen en kwaliteitskeurmerken om de garantie te hebben dat alle papiervernietiging gebeurt volgens de regels en normen die daaraan verbonden zijn.

Zo is Papiervernietigen.nl lid bij de NAID, de National Association for Information Destruction. Dit lidmaatschap geeft u en ons de zekerheid dat wij uw administratie en documenten zorgvuldig vernietigen. Tevens beschikken we als NAID-lid over de meest geavanceerde machines en shredders en profiteren we van de gedeelde kennis van het NAID-netwerk.

De chauffeurs die ter plekke uw papier vernietigen zijn getoetst aan de eisen voor een PES-verklaring. Deze Pre-Employment Screening is een grondige toetsing van medewerkers en speciaal voor functies die door financiële ondernemingen als integriteitgevoelig, zoals papier vernietigen, worden bestempeld. De PES-verklaring staat onder andere garant voor integriteit en juistheid van diploma’s en referenties. Met de PES-verklaring zijn wij, en u, verzekerd van betrouwbaar personeel rond uw papiervernietiging.

Vraag een offerte aan

Uw papier voor de deur vernietigd?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel direct naar
088 – 08 09 030.

Offerte aanvragen