Papiercontainer

Uw vertrouwelijke documenten zijn veilig in onze papiercontainer

Zoekt u een papiercontainer waarin al uw vertrouwelijke documenten veilig zijn? En wilt u dat ze daarna op een betrouwbare manier worden afgevoerd en vernietigd? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op professionele wijze vernietigen van archieven en vertrouwelijke documenten. Wij beschikken over alle certificaten, verklaringen en keurmerken die nodig zijn voor dit werk. Zo zijn wij bijvoorbeeld lid van de Association For Information Destruction. Dit betekent in de eerste plaats dat wij op de hoogte zijn van de geldende regels omtrent de vernietiging van betrouwbare documenten. In de tweede plaats wil dit zeggen dat wij deze strikte regels ook exact naleven.

Waarom het vernietigen van vertrouwelijke documenten uitbesteden?

Wellicht vraagt u zich af waarom het nodig is om uw vertrouwelijke documenten door iemand anders te laten vernietigen. Dit is inderdaad niet direct noodzakelijk wanneer u zelf een versnippermachine op uw kantoor heeft staan. Maar wat als u grote hoeveelheden documenten wilt vernietigen? Dan is het nogal tijdrovend om al die papieren handmatig in de versnippermachine te schuiven. En de kans is groot dat u uw kostbare tijd liever aan iets anders besteed. In zo’n situatie kunt het werk beter over laten aan de professionals.

Onze papiercontainer

Wilt u dat wij uw papiervernietiging regelen? Bestel dan een papiercontainer en wij zorgen dat deze binnen 24 uur bij u op kantoor staat. U heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten. Van een papiercontainer van 140 liter tot en met 660 liter. Er is dus altijd een papiercontainer die past bij de omvang van uw afvalstroom. Vervolgens kunt u de papieren die u wilt vernietigen in deze container gooien. De papiercontainer zelf kan niet open. U gooit de papieren door de gleuf van de papiercontainer en daarna zijn ze gegarandeerd veilig voor de ongewenste blikken van onbevoegde personen. En wij komen het papier ophalen en vernietigen het direct.

Wij vernietigen de papieren waar u bij staat

Is de papiercontainer vol? Dan komt onze chauffeur bij u langs met onze speciale vrachtwagen. Indien gewenst haalt de chauffeur de papiercontainer in uw pand op. Onze speciale vrachtwagens maken gebruik van een lift-push-unlock systeem. Dit betekent dat de papiercontainer niet door de chauffeur maar door het systeem van de vrachtwagen automatisch wordt geopend en in het laadruim geleegd. In het laadruim worden de documenten direct vernietigd. Deze werkwijze is in grote delen van Nederland beschikbaar en heeft twee belangrijke voordelen. Ten eerste komen er geen mensenhanden meer aan te pas. Dit maakt deze methode uitzonderlijk veilig. Ten tweede vernietigen we het papier bij u voor de deur. Zo weet u precies waar uw documenten zijn en u kunt toezien op het vernietigingsproces. Als dit proces is voltrokken krijgt u van onze chauffeur een bewijs van vernietiging.

Wij stellen hoge eisen aan onze chauffeurs

Wij begrijpen dat u zich misschien niet heel comfortabel voelt bij de gedachte dat u al uw vertrouwelijke documenten aan een vreemde chauffeur overdraagt. Toch kunnen wij u geruststellen. Al onze chauffeurs zijn voor 100% betrouwbaar. Wij kunnen deze garantie geven omdat wij onze kandidaat-chauffeurs een strengen selectieprocedure laten doorlopen. Ook voeren wij een integriteitsonderzoek uit en onderwerpen we de chauffeurs aan een Pre-Employment Screening. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de echtheid van hun diploma’s en gaan we de opgegeven referenties na. De chauffeur die uiteindelijk bij u voorrijdt is daarom bewezen betrouwbaar en u kunt uw papiercontainer met een gerust hart aan hem of haar overdragen.

De opbouw van onze tarieven

Onze tarieven zijn opgebouwd uit twee prijsbepalende factoren. In de eerste plaats de hoeveelheid documenten die wij voor u moeten vernietigen. In de tweede plaats de regelmaat waarmee wij bij u langskomen. Dit kan eenmalig zijn, maar ook meerdere malen per jaar.

Meer weten over onze gesloten papiercontainer?

Wilt u meer weten over onze bijzondere papiercontainer of wilt u dat wij langskomen om uw vertrouwelijke documenten te vernietigen? Kom met ons in contact door te bellen naar telefoonnummer 088 – 08 09 030. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen bespreken. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.