Papiercontainer

Mobiele papiervernietiging: snel en makkelijk

In elk bedrijf, in iedere branche, wordt papier verbruikt. Papiervernietigen.nl is uw partner voor de vernietiging van al uw vertrouwelijke papieren. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw vertrouwelijke papieren om. Zowel voor eenmalige vernietiging als voor periodieke papiervernietiging kunt u bij ons terecht. Voor papiervernietiging hebben wij het grootste aanbod aan inzamelmiddelen van Nederland en de meest uitgebreide dienstverlening. Wist u dat Nederland koploper is in het inzamelen en recyclen van papier? Oud papier is goed te recyclen tot nieuw papier.

 

Het meest uitgebreide assortiment aan papiercontainers vindt u bij Papiervernietigen.nl. U kunt kiezen uit kunststof of aluminium papiercontainers, in verschillende inhoudsmaten – van 140 liter tot 660 liter – in blauw of lichtgrijs. Papiervernietigen.nl levert de juiste papiercontainer of securitybox altijd tegen het scherpste tarief en binnen 24 uur.

Papiercontainer in uw bedrijf?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel direct naar 088 – 08 09 030.

Offerte

Papiercontainer bestellen?

Bent u op zoek naar de juiste papiercontainer voor uw vertrouwd papier? De securityboxen en afsluitbare rolcontainers van Papiervernietigen.nl zijn hiervoor uitstekend geschikt. Vanwege de afsluitbare optie kan niemand, zelfs uw eigen medewerkers of onze chauffeurs niet, uw vertrouwd papier inzien nadat dit is weggegooid. Wordt uw papier voor uw deur vernietigd? Onze papiervernietigingswagens legen de afsluitbare papiercontainers middels een zogenaamd “lift-push-unlock systeem” op grote hoogte. Zelfs tijdens de lediging krijgt onze chauffeurs zo uw vertrouwelijk papier niet in handen.

eenmalige-archiefvernietiging

Eenmalige vernietiging

U huurt geen container. Wij vernietigen het papier voor de deur of op ons depot.

Securitybox

Securitybox

Hout

90 liter

80 x 46 x 42 cm

Afsluitbare papiercontainer

Afsluitbare papiercontainer

Kunststof

140 liter

105 x 48 x 56 cm

Afsluitbare papiercontainer

Afsluitbare papiercontainer

Aluminium

240 liter

103 x 61 x 74 cm

Afsluitbare Papiercontainer

Afsluitbare papiercontainer

Kunststof

240 liter

105 x 58 x 74 cm

Open papiercontainer

Open papiercontainer

Kunststof

240 liter

105 x 58 x 74 cm

Afsluitbare papiercontainer

Afsluitbare papiercontainer

Kunststof

660 liter

121 x 137 x 77 cm

Open papiercontainer

Open papiercontainer

Kunststof

660 liter

121 x 137 x 77 cm

Scheiden

Er zijn nog veel bedrijven in Nederland waarbij oud papier tussen het restafval belandt. En dat is zonde, want papier neemt veel volume in waardoor de afvalbak sneller vol zit en eerder geleegd moet worden. Dat kost geld. Efficiënt inzamelen van vertrouwd papier is een duurzame en kostenbesparende oplossing. De accountmanagers van Papiervernietigen.nl kunnen u advies op maat geven. Zij adviseren u graag over de meest voordelige en milieuvriendelijke manier van archiefvernietiging.

Duurzaamheid

Onze dienstverlening is zo afgestemd dat uw papier op een zo voordelig en duurzaam mogelijke manier wordt ingezameld. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde van duurzaam ondernemen en zullen onze klanten, waar mogelijk, helpen hun papier zo effectief en duurzaam mogelijk in te zamelen. Papiervernietigen.nl houdt bij haar bedrijfsvoering rekening met het milieu. Het behalen van de MVO Prestatieladder en de certificaten van VCA* en ISO 14001:2004 tonen onze betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Veiligheid

Archief vernietigen gebeurt bij Papiervernietigen.nl strikt volgens alle wettelijke normen. Direct na de archiefvernietiging krijgt u een certificaat van vernietiging overhandigd. Wordt uw papier vernietigd op het depot? Ook dan ontvang u, indien gewenst, via e-mail een vernietigingscertificaat. Zelf zijn we in het bezit van verschillende certificaten en keurmerken. Onder andere door screening van onze chauffeurs en ons lidmaatschap van de National Association for Information Destruction (NAID) bent u bij ons verzekerd van betrouwbare papiervernietiging.

Wilt u een rolcontainer bestellen of een afspraak maken? Of wilt u extra informatie over onze service en kosten?
Neem dan contact op via 088 – 08 09 030 of via het contactformulier.

Contact