Papiervernietiging

Betrouwbare papiervernietiging

Zoekt u een bedrijf wat gespecialiseerd is in betrouwbare papiervernietiging -en afvoer? Zoek dan niet verder. Wij beschikken over de juiste certificaten, verklaringen en kwaliteitskeurmerken. Dit biedt u de garantie dat wij op de hoogte zijn van alle geldende regels met betrekking tot de vernietiging van uw archieven en al uw vertrouwelijke documenten. Zo zijn wij, om u een voorbeeld te geven, lid van de Association For Information Destruction. Het lidmaatschap van de Association For Information Destruction wil onder meer zeggen dat wij de regels van papiervernietiging kennen en strikt naleven.

Zelf de papiervernietiging doen of uitbesteden?

Wellicht overweegt u uw documenten alsnog zelf te vernietigen. Dit is inderdaad mogelijk met behulp van een versnippermachine. Maar wanneer er sprake is van een grote hoeveelheid documenten is de papiervernietiging een tijdrovende klus. Bovendien heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan handmatig papier versnipperen. Als u de klus aan ons uitbesteedt is de papiervernietiging in no-time voor elkaar en u heeft er helemaal geen werk van.

In onze papiercontainer zijn uw papieren veilig

Klinkt het bovenstaande u als muziek in de oren? Neem dan snel contact met ons op. Een eenvoudige telefoontje is voldoende. Vervolgens zorgen wij ervoor dat er binnen 24 uur een rolcontainer bij uw op kantoor staat. De rolcontainer heeft een slot en kan niet zomaar geopend worden. Door middel van een gleuf kunt u de papieren naar binnen schuiven. Het grote voordeel van zo’n gesloten container is dat uw documenten veilig zijn. U voorkomt hiermee dat onbevoegde personen ze in kunnen zien en voor hun eigen doeleinden kunnen misbruiken.

Papiervernietiging bij u op de stoep

Wilt u het papier voor uw deur vernietigd hebben? In grote delen van Nederland bieden wij dit aan. In dat geval komt onze chauffeur met een speciale vrachtwagen voor papiervernietiging bij u langs. Het papier wordt direct in deze vrachtwagen vernietigd.

 

Belangrijk om te weten is dat ook de chauffeur de container niet kan openen. Hij plaatst de container in het lift-push-unlock systeem waarmee de vrachtwagen de container optilt, ontgrendeld en de inhoud in het laadruim leegt. Daar worden de vertrouwelijke papieren meteen vernietigd. Een groot voordeel van deze werkwijze voor papiervernietiging is dat niemand de papieren meer onder ogen krijgt. Oók de chauffeur niet. In dat geval nemen wij de papieren niet mee, maar vernietigen wij ze bij u op locatie. Zo weet u als klant precies waar uw vertrouwelijke documenten zijn en kunt zelf toezien op het proces van papiervernietiging. Met andere woorden: u behoudt de controle over de papiervernietiging. Bovendien krijgt u na afloop van het proces een certificaat als bewijs van vernietiging. Dit biedt u zekerheid.

Onze chauffeurs zijn grondig gescreend

Het is heel begrijpelijk dat u al uw vertrouwelijke documenten liever niet aan een vreemde chauffeur meegeeft. U vindt het daarom vast prettig om te weten dat wij onze kandidaat-chauffeurs grondig screenen en een strenge selectieprocedure laten doorlopen. Ook doen we een integriteitsonderzoek en doen we een Pre-Employment Screening. Deze screening houdt onder meer in dat we de authenticiteit van hun diploma’s beoordelen en de opgegeven referenties zorgvuldig checken. U kunt uw container dus met een gerust hart overdragen aan de chauffeur die u papiervernietiging uit zal voeren. 

Hoe zijn onze tarieven voor papiervernietiging opgebouwd?

Wilt u weten met welke kosten u rekening moet houden als u de papiervernietiging aan ons uitbesteed? Bij ons spelen twee prijsbepalende factoren een rol. Ten eerste het aantal documenten wat u door ons wilt laten vernietigen. Uiteraard geldt hier: hoe meer documenten, hoe meer werk. Ten tweede de regelmaat waarmee wij bij u langs komen voor papiervernietiging. Dit kan zo vaak als u maar wilt. Dit is overigens geen must. Wij zijn u ook graag van dienst bij een eenmalige papiervernietiging. Wilt u een offerte van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op. Op basis van uw wensen sturen wij u dan gratis en vrijblijvend een offerte toe.

Informatie over papiervernietiging

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u een papiercontainer bestellen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer 088 – 08 09 030. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en al uw vragen beantwoorden. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.