Papiervernietiging

Mobiele papiervernietiging: snel en makkelijk

Wilt u uw papiervernietiging op betrouwbare en voordelige wijze geregeld hebben? Papiervernietigen.nl is een betrouwbare en effectieve partner met jarenlange ervaring. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een rolcontainer voor papierinzameling op uw kantoor heeft staan, waar in Nederland u ook gevestigd bent.

 

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht de administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Na die periode kunt u uw overbodige archief vernietigen. Daarvoor wilt u natuurlijk een betrouwbare partner inschakelen voor het vernietigen van uw vertrouwelijke archief. Veilig vernietigen met de service van Papiervernietigen.nl biedt daar een goede oplossing voor. Met onze werkwijze van mobiele papiervernietiging voor de deur of op ons depot en ons gecertificeerd personeel heeft u de garantie dat de papiervernietiging altijd betrouwbaar verloopt.

  • Papiervernietiging bij u voor de deur

  • Scherpe tarieven

  • 100% betrouwbaar vernietigd

  • Service in heel Nederland

  • Eénmalige of periodieke papiervernietiging

  • Vernietigd papier wordt 100% gerecycled

Papiervernietiging voor uw deur?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel direct naar 088 – 08 09 030.

Offerte

Duurzame papiervernietiging

Duurzame papiervernietiging

Indien u ervoor kiest om uw vertrouwelijke papier te laten vernietigen door Papiervernietigen.nl, ontvangt u na vernietiging van uw papier een certificaat van vernietiging en recycling.

 

Oud papier is als materiaal goed te hergebruiken. Papiervernietigen.nl recyclet 100% van het aangeboden papier. Papiervernietigen.nl is bovendien in het bezit van verschillende milieucertificaten. Het vertrouwde papier wordt bij ons dus duurzaam vernietigd.

 

Via aparte rolcontainers en kliko’s zorgt Papiervernietigen.nl ervoor dat inzameling van papier bij bedrijven in Nederland zo optimaal mogelijk gebeurt. Indien u kiest voor structurele archiefvernietiging, voeren wij een afvalscan uit om aan de hand daarvan de inzameling te optimaliseren. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, uw budget en de gestelde milieueisen.

Betrouwbare papiervernietiging

Papiervernietigen.nl is de betrouwbaarste en veiligste papiervernietiger van Nederland. Aan de hand van onze lidmaatschappen en toetsing garanderen wij integriteit en vertrouwen bij de papiervernietiging. Als lid van de NAID (National Association for Information Destruction) heeft Papiervernietigen.nl de zekerheid dat uw administratie en documenten zorgvuldig vernietigd worden.

 

Onze chauffeurs zijn tevens getoetst aan de eisen voor een PES-verklaring. Deze Pre-Employment Screening is voor functies die als integriteitgevoelig worden bestempeld en staat garant voor integriteit en juistheid van diploma’s en referenties. In combinatie met de modernste vrachtauto’s die uw vertrouwd papier voor de deur vernietigen of naar het depot brengen verzekeren we u ervan dat uw papier bij ons in handen is van integere specialisten.

 

Als uw papier voor de deur wordt vernietigd, ontvangt u direct na de papiervernietiging een vernietigingscertificaat van onze chauffeur. Als uw papier op het depot wordt vernietigd, kunt u ook, indien gewenst, na de papiervernietiging via e-mail een vernietigingscertificaat ontvangen.

Wilt u een rolcontainer bestellen of een afspraak maken? Of wilt u extra informatie over onze service en kosten?
Neem dan contact op via 088 – 08 09 030 of via het contactformulier.

Contact