Reguliere papiervernietiging

Wilt u uw papiervernietiging op betrouwbare en voordelige wijze geregeld hebben? Papiervernietigen.nl is een betrouwbare en effectieve partner met jarenlange ervaring. Wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur een rolcontainer voor papierinzameling op uw kantoor heeft staan, waar in Nederland u ook gevestigd bent.

Verplicht

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht de administratie 7 jaar te bewaren (fiscale bewaarplicht). Na die periode kunt u uw overbodige archief vernietigen. Daarvoor wilt u natuurlijk een betrouwbare partner inschakelen voor het vernietigen van uw vertrouwelijke archief. Papiervernietiging met de service van Papiervernietigen.nl biedt daar een goede oplossing voor. Met onze werkwijze en ons gecertificeerd personeel heeft u de garantie dat de papiervernietiging altijd betrouwbaar verloopt. Wij kunnen uw papier zelfs direct voor uw deur vernietigen.

100% betrouwbare papiervernietiging

Papiervernietigen.nl is de betrouwbaarste en veiligste papiervernietiger van Nederland. Aan de hand van onze lidmaatschappen en toetsing garanderen wij integriteit en vertrouwen bij de papiervernietiging. Als lid van de NAID (National Association for Information Destruction) heeft Papiervernietigen.nl de zekerheid dat uw administratie en documenten zorgvuldig vernietigd worden.
Onze chauffeurs zijn tevens getoetst aan de eisen voor een PES-verklaring. Deze Pre-Employment Screening is voor functies die als integriteitgevoelig worden bestempeld en staat garant voor integriteit en juistheid van diploma’s en referenties. In combinatie met de modernste vrachtauto’s die uw vertrouwd papier naar het depot brengen verzekeren we u ervan dat uw papier bij ons in handen is van integere specialisten. Indien gewenst ontvangt u na de papiervernietiging via e-mail een vernietigingscertificaat.

Scherpste tarieven en ruimste aanbod

Met Papiervernietigen.nl kiest u altijd voor de veiligste papiervernietiging tegen de laagste kosten. Met onze unieke service heeft u de flexibiliteit te kunnen kiezen tussen verschillende opties. Van het structureel archief- of papier vernietigen tot het eenmalig vernietigen van uw vertrouwelijke documenten.

Bij Papiervernietigen.nl kunt u uw archief los aanbieden in dozen, maar ook in rolcontainers. Als specialist in papiervernietiging heeft Papiervernietigen.nl het ruimste aanbod aan inzamelmiddelen. Tevens zorgen wij ervoor dat uw papiercontainer binnen 24 uur voor uw deur staat, overal in Nederland.

Vraag een offerte aan

Uw papier betrouwbaar vernietigd?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bel direct naar
088 – 08 09 030.

Offerte aanvragen